4.11.2009

Mitä helvettiä?!

Osasto 32, versio2

Siis mitä? Minä oon hakeutunu kuntoutukseen saamaan fyysistä kuntoutusta, sekä sitä että saan puhua tunnoistani jollekkin. En todellakaan siksi että minut istutetaan väkisellä pöytään pelaamaan jotakin helvetin tietovisaa, jossa kysytään että mitä värejä on Suomen lipussa tai mikä on uskonnon symboli. Ensin ajattelin että ompa mukava päästä kuntoutusosastolle, toiveet oli korkealla ja ajattelin että täällä on ammattilaiset minua hoitamassa. Saattaa olla mutta väärän alan ammattilaiset. Soitin jo asianajajalleni ja valitin asiasta, aiko ottaa asian hoitaakseen. Totta kai kaupunki ehdottaa ensin maksusitoumuksella helpointa ja halvinta mahdollista vaihtoehtoa, mutta minä tiedän että minulla on liikennevahingon syyttömänä osapuolena oikeus vaatia vaikka yksiytistä fysioterapiaa ja yksityistä psykologia. Huomenna lähen kytkemään täältä, sanokoot kuntoutusohjaajat ja muut "viisaat" mitä haluaa.

Tämän kirjoiutksen jälkeen haluan kuitenkin korostaa, että mulla ei missään nimessä ole mitään vammaisuutta vastaan, huono olla kun olen itekki vammanen. Mutta se, että ei yksilöidä hoitoa, ja että tullaan oikeen huoneesta hakemaan kun yrittää keskittyä vaikkapa kirjan lukemiseen, ja sitten koko osasto istutetaan samaan pöytään, on äärimmäisen vastenmielistä. Minä vaadin, ja aion myös saada parempaa kuntoutusta.

Kuntosali

Yritin käydä kuntosalilla tuossa aikaisemmin päivällä vetämässä kevyen hikitreenin. Kuntosali, joka on siis ainoa kuntosali mitä täällä voi käyttää, sisältää noin kymmenen vanhaa laitetta, ja kun on yksi kuntosaliryhmä päivässä, niin voi kuvitella kuinka hyvin reenaaminen sillon onnistuu. Kyllä nyt niin kiehuttaa ja vituttaa kaikki. Pakko kai seisoa vaikka päällään huomiseen asti että pääsee pois. Vielä kun sattuu olemaan tuo sikalentsuepidemiahysteria niin joka osaston ovessa on lappu että Vierailut kielletty. Mukava soitella kaikille kavareille että nähdään neljän viikon päästä kun tämä paska loppuu.
 
Perkele.  

1 kommentti:

  1. Oi kamala tuo aktiviiteetti eli pelaaminen kuulostaa todella kiusalliselta... ei mulla kyllä koskaan ollut mitään tuollaista, tosin mulla olikin MRSA eli mut pidettiin hyvin kaukana muista potilaista ehkä se olikin hyvä asia :) mutta mun kuntoutus hoidettiinkin lopulta tavallisella sairaalan osastolla kun kuntoutuslaitoksessa asiat meni vaan huonommiksi.

    VastaaPoista