3.11.2009

Ruokahommia

 Viimenen ateria

Huomenna siis sairaalaruuille. Nyt lähti uuniin kohtalokkaan kuuloinen viimeinen ateria :P Kilo porsaan marinoitua uunifilettä vuokaan, kylkeen paljon lohkottuja perunoita, valkosipulia ja sipulia. Pintaan vähän mausteita ja kosteudeksi soijakastiketta ja vettä tilkka. Kypsennysaika niin kauan että on kypsää.


 Reenit

Aamusta vedin ennen fysioterapiaan lähtöä 25x istumaannousut, selkälihasliikkeet ja punnerrukset. Lisäksi 3kg käsipainoilla 50x hauiskääntö molemmilla käsillä sekä ojentajatreenin niskan takaa. Pienestä puuhun noustaan. Fysiossa keskityttiin tänään lähinnä tyngän mobilisointiin. Polvi on ollu nivelestä niin kauan suorana että siinä on aika reilusti tekemistä. Taipuu kuitenkin jo arviolta 35 astetta. Reiden ympäryksissä oli tänään eroa 7cm, eli aika surkastuneet on tyngän lihakset. Jospa ne alkaa nopemmin palautumaan kun pääsee kuntoutuspolilla reenaamaan ilmalastan kans ja saa muutenki vähän enemmän rasitusta tuolle tyngälle.

 Pakkailut ja stressi

Tavaroiden pakkaaminen jäi taas aika viime tippaan. Ei tiedä yhtään joutuuko sinne heti jäämään, pääseekö sieltä käymään missään ja muuta. Kai se vaan pitää mennä sinne ja odottaa mitä ne sanoo, kuitenki pitää laittaa kuukauden ajaksi kaikki keskittyminen kuntoutumiseen ja yrittää unohtaa kaikki muu murehtiminen. Alkaa jo vähän traumareaktiotkin potkia, ei sairaalassa pystyny koko asiaa käsitteleen kun oli niin onnellisessa lääkepöhnässä koko ajan että hymyilytti vaan koko kolari. Mutta ensin jalka kuntoon, sitten pää. Asiat tärkeysjärjestykseen.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti