17.11.2009

Auto vol. 2

Murheita

Löytyipä autosta vähän sanomista sittenkin. Kansipahvi vuotaa hitusen ja ohjaustehostimessa on jotakin häikkää. Lisäksi pitää ilmeisesti vaihdattaa paisuntasäiliö. Rukalle pitää lähteä ajelemaan Oulusta käsin viikonloppuna, jospa se nyt sen reissun vielä menis kun nätisti ajaa, ompahan ainaki jakoremmi nyt vaihdettu niin ei tarvi siitä murehtia.

Harjotukset

Ilmalastaproteesilla harjottelu jatkuu. Kaksi tai kolme kertaa on päivän aikana kiertäny osaston ympäri, aikaa tähän menny noin 10-15 min. Jalkaa pitää vielä jonkin verran heittää lantiolla eteen päin, ei oikeen koukistaja ja ojentana lonkassa tottele. Pikkuhiljaa eteen päin kuitenkin silläkin saralla. Allasharjotukset on ollu aivan mahtavia, pääsee jotenki semmoseen paljon painottomampaan tilaan vedessä ja tyngän liikkuttaminenki onnistuu huomattavasti paremmin altaassa. Salilla oon tehny aika sekalaista reeniä, lähinnä pyrkiny aerobiseen liikuntaan että paranis yleiskunto, lenkillä ei oikeen vielä pysty käymään. Uiminen onnistuu kohtalaisesti, sitä pitää alkaa reenaamaan enemmän kun tämä jakso tällä osastolla loppuu perjantaina.

Tapiola

On taas saanu tämän päivän käydä intensiivistä sotaa vakuutusyhtiön kanssa. Jokainen pienikin korvaus pitää anoa erikseen, eri henkilöltä ja eri puhelulla. Tulee kohta puhelinlaskua sen verran että ihan pieniä summia ei kannata edes alkaa perimään.