6.4.2010

Työt

Sairasloma

Yritin tuossa käydä töissäkin, opettajan sijaisena. Kaikki meni hyvin siihen asti kunnes kuntoutusohjaaja soitti ja sano että en saa käydä töissä kun olen sairaslomalla, ei kuulemma oo vakuutukset voimassa. Entiseen kesätyöpaikkaankin soittelin, josko siellä ois töitä, mutta ei oo tälle kesälle. Mielessä kävi sellainenkin hurja suunnitelma, jos pitäisi kuuteen vuoteen ensimmäisen kesäloman. Saikkua on määrätty siihen päivään asti kun tulee vuosi kolarista täyteen.

Proteesi

Asiat Respectalla polkee paikallaan, ja tuntuu että alan kohta vaihaa pajaa jos ei ala tapahtumaan. Odotan nyt kuitenkin että saan seuraavan version proteesista kokeiltavaksi, ja myöskin lantiotukivaihtoehtoa pitää alkaa vakavasti harkitsemaan, sillä tynkä on edelleen aika hervoton. 

1 kommentti:

  1. Oi voi, ihan samaa peetä kun täälläkin, vaikka amputaatiota ei vielä (?) ole tehty. Omistan vaan siis yhden todella kipeän ja huonon jalan.

    Olen ammatiltani hoitaja, mutta kun hoitajia on tosi tosi erilaisissa töissä. En kuitenkaan uskalla irtisanoutua vakityöstä ennen kuin löydän jotain muuta.. Millä minä löydän muuta, jos en voi mitään kokeilla? aaaargh.

    Tarvitsin leikkauksen jälkeen uuden nilkkatuen. Tai kävelyortoosihan tuo taitaa olla. Ensin olisi pitänyt mennä terkkalääkärille, mutta onneksi sain sen ylipuhuttua että laittaa lähetteen apuneuvoteknikolle, puhelinajan saamiseen meni toki lyhyempi aika kuin käyntiajan saamiseen, mutta kuitenkin parisen viikkoa. Lähetteen tekeminen ja ajan saanti apuneuvoteknikolle kesti reilut parisen viikkoa, josta taas fysiatrian ylilääkärin allekirjoitukseen pari viikkoa. Sitten vaan apuvälinefirmaan mittojen ottoon ja odottamaan. Kuusi viikkoa he saivat kulutettua yksilöllisen ortoosin tekoon. Ei taida apuvälinefirman poikia kiinnostaa kaupungin maksusitoumuksella tulleita palvella, he kun eivät voi äänestää jaloillaan. Kaupungin maksusitoumus kun ei kelpaa moneenkaan firmaan..

    Anteeksi vuodatus. Ajattelin vain kirjoittaa että luen blogiasi ja jatka kirjoitusta, täällä seurataan mielenkiinnolla, mutta tästä tulikin vuodatus :D

    VastaaPoista